MENU
Shporta

Fishe Karikimi Ugreen Power Delivery(PD) 60 W USB-C ne USB-C 3.1 Fast Charger 10Gbps

Fishe Karikimi Ugreen Power Delivery(PD) 60 W USB-C ne USB-C 3.1 Fast Charger 10Gbps
Fishe Karikimi Ugreen Power Delivery(PD) 60 W USB-C ne USB-C 3.1 Fast Charger 10Gbps
Fishe Karikimi Ugreen Power Delivery(PD) 60 W USB-C ne USB-C 3.1 Fast Charger 10Gbps
Fishe Karikimi Ugreen Power Delivery(PD) 60 W USB-C ne USB-C 3.1 Fast Charger 10Gbps
Fishe Karikimi Ugreen Power Delivery(PD) 60 W USB-C ne USB-C 3.1 Fast Charger 10Gbps
Fishe Karikimi Ugreen Power Delivery(PD) 60 W USB-C ne USB-C 3.1 Fast Charger 10Gbps
-23 %
Fishe Karikimi Ugreen Power Delivery(PD) 60 W USB-C ne USB-C 3.1 Fast Charger 10Gbps
Fishe Karikimi Ugreen Power Delivery(PD) 60 W USB-C ne USB-C 3.1 Fast Charger 10Gbps
Fishe Karikimi Ugreen Power Delivery(PD) 60 W USB-C ne USB-C 3.1 Fast Charger 10Gbps
Fishe Karikimi Ugreen Power Delivery(PD) 60 W USB-C ne USB-C 3.1 Fast Charger 10Gbps
Fishe Karikimi Ugreen Power Delivery(PD) 60 W USB-C ne USB-C 3.1 Fast Charger 10Gbps
Fishe Karikimi Ugreen Power Delivery(PD) 60 W USB-C ne USB-C 3.1 Fast Charger 10Gbps
Fishe Karikimi Ugreen Power Delivery(PD) 60 W USB-C ne USB-C 3.1 Fast Charger 10Gbps

Fishe Karikimi Ugreen Power Delivery(PD) 60 W USB-C ne USB-C 3.1 Fast Charger 10Gbps

Pershkrimi i Produktit

Emri :  Fishe Karikimi

Marka : UGREEN

Type : Power Delivery

Detaje : 

Produkti eshte i markes Ugreen, USB Type-C ne USB Type-C Power Delivery (PD) max 60W duke bere te mundur nje karikim me te shpejte te celularit ose laptopit tuaj me shpejtesi deri ne 20V. Realizon transferimin e shpejte te te dhenave deri ne 10Gbps dhe suporton video/audio.

Pershtatet me Samsung Galaxy Note 9/ 10, Samsung S9 Plus/ S10, iPad Pro 2018, Google Pixel 2/3 XL, Nexus 5X/ 6P, Nintendo Switch etj

Materiali eshte i forte dhe rezistent.


Artikulli eshte i ri, i papërdorur, i pa hapur dhe i padëmtuar në paketimin e tij origjinal.

Produkti qe ju do te blini ne faqen tone eshte i njejte me ate qe ndodhet ne foto. 

Transporti |Nepermjet Postes Private brenda 24-48 h

Pagesa        ||||CASH

Kthimi         |Pa pagese brenda 14 diteve

Siguria     | Blerje e sigurt.

Shkruaj nje pershtypje

Ju lutemi hyr ose regjistrohu per te shkruar nje pershtypje
1,999Leke
2,599Leke
  • Stock: In Stock
  • Model: Ugreen
  • Weight: 0.00kg

Dergoja nje miku

Ne përdorim cookies dhe teknologji të tjera të ngjashme për të përmirësuar përvojën tuaj të shfletimit dhe funksionalitetin e faqes tonë. Terma dhe kushte.