MENU
Shporta

Bolitor per Prodhimin e Ujit Sanitar

Bolitor per Prodhimin e Ujit Sanitar
Bolitor per Prodhimin e Ujit Sanitar
Bolitor per Prodhimin e Ujit Sanitar
-9 %
Bolitor per Prodhimin e Ujit Sanitar
Bolitor per Prodhimin e Ujit Sanitar
Bolitor per Prodhimin e Ujit Sanitar
Bolitor per Prodhimin e Ujit Sanitar

Bolitor per Prodhimin e Ujit Sanitar


Pershkrimi i Produktit

Emri :  Bolitor

Modeli : CALIDO

Detaje : 

CALIDO eshte nje nga sistemet me ekonomike ne ngrohjen e ujit per perdorim familjar . Pompe ngrohese me efikasitet te larte per prodhimin e ujit te ngrohte shtepiak, me marrjen e ajrit ne natyre deri ne -10 °C ne temperaturen e jashtme. Duke perdorur energjine e rinovueshme qe vjen nga ajri, njesia eshte jashtezakonisht e suksesshme me shpenzime te ulta. Efikasiteti i saj mund te jete deri ne 3-4 here me i larte se kaldaja konvencionale me gaz. Struktura e saj eshte jashtezakonisht kompakte dhe elegante ne dizanj duke e bere te pershtatshme ne instalimet e brendashme .

Modelet ne dispozicion : 

CALIDO --> standard qe siguron pompen e nxehtesise dhe rezistencen elektrike si burime ngrohese .

CALIDO-S --> me pirale ndihmese per perdorim ne kombinimin me panele diellore .

CALIDO-D --> me serpentine te dyfishte qe te kete ne te njejten kohe tre burime energjie

Karakteristikat teknike : 

 • Depozite celiku me shtrese te dyfishte
 • Anode magmezi anti-korroduese per te siguruar jetegjatesine e bolitonit
 • Izolimi termik me poliuretan me dendesi te larte
 • Mbulese e siperme plastike me izolim termik
 • Kompresor me efikasitet te larte me ftohes R410A
 • Rezistenca elektrike e disponueshme ne njesi si back-up (me termostat te integruar me sigurese temperature 90°C ) qe siguron uje te vazhdueshem te nxehte ne temperature konstante dhe ne temperature te ulta te dimrit .
 • Pajisje te sigurise per presion te larte dhe te ulet te gazit .
 • Valvul elektronike e zgjerimirit per nje kontroll te sakte. 
 • Celes ON - OFF per te ndezur pajisjen
 • Cikel automatik per dizefektimin e ujit


Artikulli eshte i ri, i papërdorur, i pa hapur dhe i padëmtuar në paketimin e tij origjinal.

Produkti qe ju do te blini ne faqen tone eshte i njejte me ate qe ndodhet ne foto. 

Transporti |Nepermjet Postes Private brenda 24-48 h

Pagesa        ||||CASH

Kthimi         |Pa pagese brenda 14 diteve

Siguria     | Blerje e sigurt.

Shkruaj nje pershtypje

Ju lutemi hyr ose regjistrohu per te shkruar nje pershtypje
218,699Leke
239,999Leke
 • Stock: In Stock
 • Model: CALIDO
 • Weight: 0.00kg

Dergoja nje miku

Ne përdorim cookies dhe teknologji të tjera të ngjashme për të përmirësuar përvojën tuaj të shfletimit dhe funksionalitetin e faqes tonë. Terma dhe kushte.