MENU
Shporta

Solucion per Pastrimin e Fenereve te Makines

Solucion per Pastrimin e Fenereve te Makines
Solucion per Pastrimin e Fenereve te Makines
Solucion per Pastrimin e Fenereve te Makines
Solucion per Pastrimin e Fenereve te Makines
Solucion per Pastrimin e Fenereve te Makines
Solucion per Pastrimin e Fenereve te Makines
Solucion per Pastrimin e Fenereve te Makines
-50 %
Solucion per Pastrimin e Fenereve te Makines
Solucion per Pastrimin e Fenereve te Makines
Solucion per Pastrimin e Fenereve te Makines
Solucion per Pastrimin e Fenereve te Makines
Solucion per Pastrimin e Fenereve te Makines
Solucion per Pastrimin e Fenereve te Makines
Solucion per Pastrimin e Fenereve te Makines
Solucion per Pastrimin e Fenereve te Makines

Solucion per Pastrimin e Fenereve te Makines 


Pershkrimi i Produktit

Emri : Solucion Pastrues

Detaje : 

Solucioni ofron pastrim profesional te fenereve te verdhe, te oksiduar, te plasaritur dhe te paqarte duke permisuar dukshmerine dhe sigurine gjate nates.

Tashme me anen e solucionit arrini te riktheni pastertine e fenereve te verdhe dhe te osiduar si dhe rrisni sigurine e drejtimit gjate nates .

Udhezime per perdorimin e solucionit :

  • Aplikoni solucionin rreth fenerit
  • Pastroni fenerin me leter 2000# :

                          a) fillimisht leter zmerile 400#

                          b) se dyti leter zmerile 1000#

                          c) se treti leter zmerile 2000#    

  • Pastroni dhe thani fenerin .
  • Ndryshimin do ta vini re sapo llampa te jete thare .
                                                  

Artikulli eshte i ri, i papërdorur, i pa hapur dhe i padëmtuar në paketimin e tij origjinal.

Produkti qe ju do te blini ne faqen tone eshte i njejte me ate qe ndodhet ne foto. 

Transporti |Nepermjet Postes Private brenda 24-48 h

Pagesa        ||||CASH

Kthimi         |Pa pagese brenda 14 diteve

Siguria     | Blerje e sigurt.

Shkruaj nje pershtypje

Ju lutemi hyr ose regjistrohu per te shkruar nje pershtypje
499Leke
999Leke
  • Stock: In Stock
  • Model: Solucion Pastrues
  • Weight: 0.00kg

Dergoja nje miku

Ne përdorim cookies dhe teknologji të tjera të ngjashme për të përmirësuar përvojën tuaj të shfletimit dhe funksionalitetin e faqes tonë. Terma dhe kushte.