MENU
Shporta

Antene Wireless Unifi Access Point AC Pro | Ubiquiti Networks | Antene UAP-AC-PRO

Antene Wireless Unifi Access Point AC Pro | Ubiquiti Networks | Antene UAP-AC-PRO
Antene Wireless Unifi Access Point AC Pro | Ubiquiti Networks | Antene UAP-AC-PRO
Antene Wireless Unifi Access Point AC Pro | Ubiquiti Networks | Antene UAP-AC-PRO
-4 %
Antene Wireless Unifi Access Point AC Pro | Ubiquiti Networks | Antene UAP-AC-PRO
Antene Wireless Unifi Access Point AC Pro | Ubiquiti Networks | Antene UAP-AC-PRO
Antene Wireless Unifi Access Point AC Pro | Ubiquiti Networks | Antene UAP-AC-PRO
Antene Wireless Unifi Access Point AC Pro | Ubiquiti Networks | Antene UAP-AC-PRO

Antene  Unifi Access Point UAP-AC-PRO


Pershkrimi i Produktit

Emri :  Antene  Unifi Access Point

Prodhuesi : Ubiquiti Networks

Modeli : UAP-AC-PRO

Dimensionet : 196.7 x 35 mm

Mjedisi : I brendshem / I jashtem

Shpejtesia 2.4 GHz : 450 Mbps

Shpejtesia 5GHz : 1300 Mbps

Porta : (2) 10/100/1000 Ethernet

Funksioni : Eshte ideale per shperndarje kosto-efektive ne rrjetat wireless me performance te larte. Suporton dual-band ne menyre simultane, teknologji 3x3 MIMO ne radio bands 5 dhe 2.4 GHz.


Artikulli eshte i ri, i papërdorur, i pa hapur dhe i padëmtuar në paketimin e tij origjinal.

Produkti qe ju do te blini ne faqen tone eshte i njejte me ate qe ndodhet ne foto. 

Transporti |Nepermjet Postes Private brenda 24-48 h

Pagesa        ||||CASH

Kthimi         |Pa pagese brenda 14 diteve

Siguria     | Blerje e sigurt.

Shkruaj nje pershtypje

Ju lutemi hyr ose regjistrohu per te shkruar nje pershtypje
23,499Leke
24,499Leke
  • Stock: In Stock
  • Model: UAP-AC-PRO
  • Weight: 0.00kg

Dergoja nje miku