MENU
Shporta

Antene Wireless airMAX Nanostation M2 2.4Ghz | Ubiquiti Networks | Antenna NSM2

Antene Wireless airMAX Nanostation M2 2.4Ghz | Ubiquiti Networks | Antenna NSM2
Antene Wireless airMAX Nanostation M2 2.4Ghz | Ubiquiti Networks | Antenna NSM2
Antene Wireless airMAX Nanostation M2 2.4Ghz | Ubiquiti Networks | Antenna NSM2
Antene Wireless airMAX Nanostation M2 2.4Ghz | Ubiquiti Networks | Antenna NSM2
Antene Wireless airMAX Nanostation M2 2.4Ghz | Ubiquiti Networks | Antenna NSM2
-13 %
Antene Wireless airMAX Nanostation M2 2.4Ghz | Ubiquiti Networks | Antenna NSM2
Antene Wireless airMAX Nanostation M2 2.4Ghz | Ubiquiti Networks | Antenna NSM2
Antene Wireless airMAX Nanostation M2 2.4Ghz | Ubiquiti Networks | Antenna NSM2
Antene Wireless airMAX Nanostation M2 2.4Ghz | Ubiquiti Networks | Antenna NSM2
Antene Wireless airMAX Nanostation M2 2.4Ghz | Ubiquiti Networks | Antenna NSM2
Antene Wireless airMAX Nanostation M2 2.4Ghz | Ubiquiti Networks | Antenna NSM2

Antene Nanostation M2 airMAX NSM2 2.4Ghz


Pershkrimi i Produktit

Emri :  Antene airMAX Nanostation M2

Prodhuesi : Ubiquiti Networks

Modeli : NSM2

Frekuenca : 2.4 GHz

Shpejtesia : 150+ Mbps

Rrezja : 15+ Km

Funksioni : Duke pasur nje performance me polaritet dual, antena eshte ideale 

per aplikacione Point-to-MultiPoint (PtMP) qe kerkojne pajisje CPE me performance te larte me nje forme fine.


Artikulli eshte i ri, i papërdorur, i pa hapur dhe i padëmtuar në paketimin e tij origjinal.

Produkti qe ju do te blini ne faqen tone eshte i njejte me ate qe ndodhet ne foto. 

Transporti |Nepermjet Postes Private brenda 24-48 h

Pagesa        ||||CASH

Kthimi         |Pa pagese brenda 14 diteve

Siguria     | Blerje e sigurt.

Shkruaj nje pershtypje

Shenim: Jepni pershtypjen tuaj per produktin qe keni blere!
Keq Mire
13,999Leke
15,999Leke
  • Stock: In Stock
  • Model: NSM2
  • Weight: 0.00kg

Dergoja nje miku

Ne përdorim cookies dhe teknologji të tjera të ngjashme për të përmirësuar përvojën tuaj të shfletimit dhe funksionalitetin e faqes tonë. Terma dhe kushte.