MENU
Shporta

Dron Fluturues me Autonomi Fluturimi 20 Minuta | Dron Quadcopter XY4 RC

Dron Fluturues me Autonomi Fluturimi 20 Minuta | Dron Quadcopter XY4 RC
Dron Fluturues me Autonomi Fluturimi 20 Minuta | Dron Quadcopter XY4 RC
Dron Fluturues me Autonomi Fluturimi 20 Minuta | Dron Quadcopter XY4 RC
Dron Fluturues me Autonomi Fluturimi 20 Minuta | Dron Quadcopter XY4 RC
Dron Fluturues me Autonomi Fluturimi 20 Minuta | Dron Quadcopter XY4 RC
Dron Fluturues me Autonomi Fluturimi 20 Minuta | Dron Quadcopter XY4 RC
-25 %
Dron Fluturues me Autonomi Fluturimi 20 Minuta | Dron Quadcopter XY4 RC
Dron Fluturues me Autonomi Fluturimi 20 Minuta | Dron Quadcopter XY4 RC
Dron Fluturues me Autonomi Fluturimi 20 Minuta | Dron Quadcopter XY4 RC
Dron Fluturues me Autonomi Fluturimi 20 Minuta | Dron Quadcopter XY4 RC
Dron Fluturues me Autonomi Fluturimi 20 Minuta | Dron Quadcopter XY4 RC
Dron Fluturues me Autonomi Fluturimi 20 Minuta | Dron Quadcopter XY4 RC
Dron Fluturues me Autonomi Fluturimi 20 Minuta | Dron Quadcopter XY4 RC

Dron Fluturues me Autonomi Fluturimi 20 Minuta | Dron Quadcopter XY4 RC


Pershkrimi i Produktit

Emri :  Dron Fluturues

Modeli : Quadcopter XY4 RC

Lidhja : me wifi

Kamera : 2MP

Kapaciteti i baterise : 2300mAh 3.7V

Bateria e telekomandes : 4 * 1.5V

Porta e karikimit : USB

Koha e karikimit Full : rreth 90 minuta

Koha e fluturimit : rreth 20-25 minuta

Distanca e fluturimit : rreth 150 metra

Aksesoret e Dronit :  dron, telekomande, ventilator rezerve, 4*mbulese mbrojtese per tehet, 2* mekanizma per uljen, koka e karikimit USB, kacavide, manual perdorimi dhe mbajtesja e telefonit celular.

Karakteristikat :

Fluturim lart, poshte, kthese e majte, kthese e djathte, perpara, prapa, fluturim djathtas, fluturim majtas, video kamerash, ngritje me nje buton, ulje me nje buton, kthim me anen e nje butoni, ulje emergjente, lartesi fikse e presionit te ajrit etj


Artikulli eshte i ri, i papërdorur, i pa hapur dhe i padëmtuar në paketimin e tij origjinal.

Produkti qe ju do te blini ne faqen tone eshte i njejte me ate qe ndodhet ne foto. 

Transporti |Nepermjet Postes Private brenda 24-48 h

Pagesa        ||||CASH

Kthimi         |Pa pagese brenda 14 diteve

Siguria     | Blerje e sigurt.

Shkruaj nje pershtypje

Ju lutemi hyr ose regjistrohu per te shkruar nje pershtypje
8,999Leke
11,999Leke
  • Stock: In Stock
  • Model: Quadcopter XY4 RC
  • Weight: 0.00kg

Dergoja nje miku

Ne përdorim cookies dhe teknologji të tjera të ngjashme për të përmirësuar përvojën tuaj të shfletimit dhe funksionalitetin e faqes tonë. Terma dhe kushte.