MENU
Shporta

USB me Bluetooth 4.0 Ugreen Adaptor per Pajisje si : Boks, Mouse, Tastjere, Printer, Kufje, Celulare

USB me Bluetooth 4.0 Ugreen Adaptor per Pajisje si : Boks, Mouse, Tastjere, Printer, Kufje, Celulare
USB me Bluetooth 4.0 Ugreen Adaptor per Pajisje si : Boks, Mouse, Tastjere, Printer, Kufje, Celulare
USB me Bluetooth 4.0 Ugreen Adaptor per Pajisje si : Boks, Mouse, Tastjere, Printer, Kufje, Celulare
USB me Bluetooth 4.0 Ugreen Adaptor per Pajisje si : Boks, Mouse, Tastjere, Printer, Kufje, Celulare
USB me Bluetooth 4.0 Ugreen Adaptor per Pajisje si : Boks, Mouse, Tastjere, Printer, Kufje, Celulare
USB me Bluetooth 4.0 Ugreen Adaptor per Pajisje si : Boks, Mouse, Tastjere, Printer, Kufje, Celulare
-42 %
USB me Bluetooth 4.0 Ugreen Adaptor per Pajisje si : Boks, Mouse, Tastjere, Printer, Kufje, Celulare
USB me Bluetooth 4.0 Ugreen Adaptor per Pajisje si : Boks, Mouse, Tastjere, Printer, Kufje, Celulare
USB me Bluetooth 4.0 Ugreen Adaptor per Pajisje si : Boks, Mouse, Tastjere, Printer, Kufje, Celulare
USB me Bluetooth 4.0 Ugreen Adaptor per Pajisje si : Boks, Mouse, Tastjere, Printer, Kufje, Celulare
USB me Bluetooth 4.0 Ugreen Adaptor per Pajisje si : Boks, Mouse, Tastjere, Printer, Kufje, Celulare
USB me Bluetooth 4.0 Ugreen Adaptor per Pajisje si : Boks, Mouse, Tastjere, Printer, Kufje, Celulare
USB me Bluetooth 4.0 Ugreen Adaptor per Pajisje si : Boks, Mouse, Tastjere, Printer, Kufje, Celulare

USB me Bluetooth 4.0 Ugreen Adaptor per Pajisje si : Boks, Mouse, Tastjere, Printer, Kufje, Celulare


Pershkrimi i Produktit

Emri :  USB & Adaptor me Bluetooth

Modeli : UGREEN

Lidhja : Bluetooth versioni 4.0

Distanca e komunikimit : rreth 20 metra

Perdorimi : Fillimisht vendosni USB ne PC ose kompjuterin tuaj dhe me pas mund te realizoni lidhjen me te gjitha pajisjet qe suportojne bluetooth si psh: bokse, mouse, tastiere, printer, kufje, celulare etj . Pasi te realizohet lidhja me njeren prej tyre mund te filloni te shkembeni te dhena me telefonin, printerin tuaj etj. duke e bere me te lehte dhe praktik funksionimin e tyre. 

Funksioni : Me ane te perdorimit te USB me Bluetooth mund te degjoni muzike, te printoni informacione dhe te transmetoni te dhena deri ne shpejtesine 3Mbps .

Suporton :

  • Windows 8, Windows 8.1, Windows 10  
  • Windows 7, Windows XPWindows VISTA  me instalimin e driverit

Perfshihet :USB me Bluetooth, disku i nevojshem per instalimin e driverit dhe manuali i perdorimit.

Material cilesor dhe rezistent !


Artikulli eshte i ri, i papërdorur, i pa hapur dhe i padëmtuar në paketimin e tij origjinal.

Produkti qe ju do te blini ne faqen tone eshte i njejte me ate qe ndodhet ne foto. 

Transporti |Nepermjet Postes Private brenda 24-48 h

Pagesa        ||||CASH

Kthimi         |Pa pagese brenda 14 diteve

Siguria     | Blerje e sigurt.

Shkruaj nje pershtypje

Ju lutemi hyr ose regjistrohu per te shkruar nje pershtypje
1,099Leke
1,899Leke
  • Stock: In Stock
  • Model: UGREEN
  • Weight: 0.00kg

Available Options

Dergoja nje miku

Ne përdorim cookies dhe teknologji të tjera të ngjashme për të përmirësuar përvojën tuaj të shfletimit dhe funksionalitetin e faqes tonë. Terma dhe kushte.