MENU
Shporta

Antene Wireless Shielded airMAX Isostation M5 2.4/5Ghz | Ubiquiti Networks | Antenna IS-M5

Antene Wireless Shielded airMAX Isostation M5 2.4/5Ghz | Ubiquiti Networks | Antenna IS-M5
Antene Wireless Shielded airMAX Isostation M5 2.4/5Ghz | Ubiquiti Networks | Antenna IS-M5
Antene Wireless Shielded airMAX Isostation M5 2.4/5Ghz | Ubiquiti Networks | Antenna IS-M5
Antene Wireless Shielded airMAX Isostation M5 2.4/5Ghz | Ubiquiti Networks | Antenna IS-M5
Antene Wireless Shielded airMAX Isostation M5 2.4/5Ghz | Ubiquiti Networks | Antenna IS-M5
-10 %
Antene Wireless Shielded airMAX Isostation M5 2.4/5Ghz | Ubiquiti Networks | Antenna IS-M5
Antene Wireless Shielded airMAX Isostation M5 2.4/5Ghz | Ubiquiti Networks | Antenna IS-M5
Antene Wireless Shielded airMAX Isostation M5 2.4/5Ghz | Ubiquiti Networks | Antenna IS-M5
Antene Wireless Shielded airMAX Isostation M5 2.4/5Ghz | Ubiquiti Networks | Antenna IS-M5
Antene Wireless Shielded airMAX Isostation M5 2.4/5Ghz | Ubiquiti Networks | Antenna IS-M5
Antene Wireless Shielded airMAX Isostation M5 2.4/5Ghz | Ubiquiti Networks | Antenna IS-M5

Antene Shielded airMAX IS-M5 Isostation M5 2.4/5Ghz


Pershkrimi i Produktit

Emri :  Antene airMAX Shielded Isostation M5

Prodhuesi : Ubiquiti Networks

Modeli : IS-M5

Frekuenca : 2.4/5 GHz

Shpejtesia : 150+ Mbps

Radio Manaxhim : Nuk ka

Funksioni : Ofron performance te larte ne rrjetin tuaj duke perdorur nje teknologji 

qe izolon komunikimet me rreze midis pajisjeve tuaja.

Antena ndihmon ne formimin e rrezes per vendosjen specifike dhe nevojat e mjedisit.


Artikulli eshte i ri, i papërdorur, i pa hapur dhe i padëmtuar në paketimin e tij origjinal.

Produkti qe ju do te blini ne faqen tone eshte i njejte me ate qe ndodhet ne foto. 

Transporti |Nepermjet Postes Private brenda 24-48 h

Pagesa        ||||CASH

Kthimi         |Pa pagese brenda 14 diteve

Siguria     | Blerje e sigurt.

Shkruaj nje pershtypje

Ju lutemi hyr ose regjistrohu per te shkruar nje pershtypje
18,499Leke
20,499Leke
  • Stock: In Stock
  • Model: IS-M5
  • Weight: 0.00kg

Dergoja nje miku

Ne përdorim cookies dhe teknologji të tjera të ngjashme për të përmirësuar përvojën tuaj të shfletimit dhe funksionalitetin e faqes tonë. Terma dhe kushte.