MENU
Shporta

Peshore Elektronike Profesionale | Saktesia 0.01 gr | Pesha Max 200 gr

Peshore Elektronike Profesionale | Saktesia 0.01 gr | Pesha Max 200 gr
Peshore Elektronike Profesionale | Saktesia 0.01 gr | Pesha Max 200 gr
Peshore Elektronike Profesionale | Saktesia 0.01 gr | Pesha Max 200 gr
Peshore Elektronike Profesionale | Saktesia 0.01 gr | Pesha Max 200 gr
Peshore Elektronike Profesionale | Saktesia 0.01 gr | Pesha Max 200 gr
Peshore Elektronike Profesionale | Saktesia 0.01 gr | Pesha Max 200 gr
-20 %
Peshore Elektronike Profesionale | Saktesia 0.01 gr | Pesha Max 200 gr
Peshore Elektronike Profesionale | Saktesia 0.01 gr | Pesha Max 200 gr
Peshore Elektronike Profesionale | Saktesia 0.01 gr | Pesha Max 200 gr
Peshore Elektronike Profesionale | Saktesia 0.01 gr | Pesha Max 200 gr
Peshore Elektronike Profesionale | Saktesia 0.01 gr | Pesha Max 200 gr
Peshore Elektronike Profesionale | Saktesia 0.01 gr | Pesha Max 200 gr
Peshore Elektronike Profesionale | Saktesia 0.01 gr | Pesha Max 200 gr

Peshore Elektronike Profesionale | Saktesia 0.01 gr | Pesha Max 500 gr


Pershkrimi i Produktit

Emri :  Peshore Elektronike

Saktesia : 0.01 grame

Kapaciteti/ Pesha max : 500 grame 

Dimensionet : 12.8cm x 7.7cm x 2.0 cm

Njesite : g / oz / gn / ct / dwt / ozt

Auto Off : 120 sekonda

Vecori : Permasat e saj te vogla ju lejojne ta merrni kudo me vete


Artikulli eshte i ri, i papërdorur, i pa hapur dhe i padëmtuar në paketimin e tij origjinal.

Produkti qe ju do te blini ne faqen tone eshte i njejte me ate qe ndodhet ne foto. 

Transporti |Nepermjet Postes Private brenda 24-48 h

Pagesa        ||||CASH

Kthimi         |Pa pagese brenda 14 diteve

Siguria     | Blerje e sigurt.

Shkruaj nje pershtypje

Ju lutemi hyr ose regjistrohu per te shkruar nje pershtypje
3,999Leke
4,999Leke
  • Stock: In Stock
  • Model: Peshore Elektronike
  • Weight: 0.00kg

Dergoja nje miku

Ne përdorim cookies dhe teknologji të tjera të ngjashme për të përmirësuar përvojën tuaj të shfletimit dhe funksionalitetin e faqes tonë. Terma dhe kushte.