MENU
Shporta

Mates Elektronik Temperature dhe Lageshtie | Termometer Xiaomi

Mates Elektronik Temperature dhe Lageshtie | Termometer Xiaomi
Mates Elektronik Temperature dhe Lageshtie | Termometer Xiaomi
Mates Elektronik Temperature dhe Lageshtie | Termometer Xiaomi
Mates Elektronik Temperature dhe Lageshtie | Termometer Xiaomi
Mates Elektronik Temperature dhe Lageshtie | Termometer Xiaomi
-31 %
Mates Elektronik Temperature dhe Lageshtie | Termometer Xiaomi
Mates Elektronik Temperature dhe Lageshtie | Termometer Xiaomi
Mates Elektronik Temperature dhe Lageshtie | Termometer Xiaomi
Mates Elektronik Temperature dhe Lageshtie | Termometer Xiaomi
Mates Elektronik Temperature dhe Lageshtie | Termometer Xiaomi
Mates Elektronik Temperature dhe Lageshtie | Termometer Xiaomi

Mates Elektronik Temperature dhe Lageshtie | Termometer Xiaomi


Pershkrimi i Produktit

Emri :  Mates Elektronik

Marka : Xiaomi

Qellimi i produktit : 

Termometri Xiaomi mundeson matjen e temperatures dhe lageshtires. Mat temperaturen  e ajrit siguron qe temperatura te jete e pershtatshme per lekuren dhe probleme te tjera shendetsore.

Funksionet kryesore :

  • Ka shumellojshmeri emoji - 6 modele te ndryshme emoji qe ju ndihmojne te kuptoni se cila eshte temperatura e duhur per ju dhe familjen tuaj
  • Pamje e qarte -matesi mundeson te shikoni temperaturen ne ekranin e tij te pershtatshem
  • Konsumim i ulet - i ndertuar me nje bateri te vetme qe zgjat rreth 12 muaj
  • Aplikime te ndryshme - mund ta vendosni ne vende te ndryshme si : ne dhomen e femijeve, te gjumit, ne tualet etj.
  • Materiale ekologjike - eshte ndertuar me materiale ekologjike si : PC, ABC, PMMA dhe pa substanca te demshme


Artikulli eshte i ri, i papërdorur, i pa hapur dhe i padëmtuar në paketimin e tij origjinal.

Produkti qe ju do te blini ne faqen tone eshte i njejte me ate qe ndodhet ne foto. 

Transporti |Nepermjet Postes Private brenda 24-48 h

Pagesa        ||||CASH

Kthimi         |Pa pagese brenda 14 diteve

Siguria     | Blerje e sigurt.

Shkruaj nje pershtypje

Ju lutemi hyr ose regjistrohu per te shkruar nje pershtypje
1,799Leke
2,599Leke
  • Stock: In Stock
  • Model: Xiaomi
  • Weight: 0.00kg

Dergoja nje miku

Ne përdorim cookies dhe teknologji të tjera të ngjashme për të përmirësuar përvojën tuaj të shfletimit dhe funksionalitetin e faqes tonë. Terma dhe kushte.