MENU
Shporta

Dron Fluturues me Autonomi Fluturimi 13 Minuta | Helikopter Dron S163

Dron Fluturues me Autonomi Fluturimi 13 Minuta | Helikopter Dron S163
Dron Fluturues me Autonomi Fluturimi 13 Minuta | Helikopter Dron S163
Dron Fluturues me Autonomi Fluturimi 13 Minuta | Helikopter Dron S163
Dron Fluturues me Autonomi Fluturimi 13 Minuta | Helikopter Dron S163
-45 %
Dron Fluturues me Autonomi Fluturimi 13 Minuta | Helikopter Dron S163
Dron Fluturues me Autonomi Fluturimi 13 Minuta | Helikopter Dron S163
Dron Fluturues me Autonomi Fluturimi 13 Minuta | Helikopter Dron S163
Dron Fluturues me Autonomi Fluturimi 13 Minuta | Helikopter Dron S163
Dron Fluturues me Autonomi Fluturimi 13 Minuta | Helikopter Dron S163

Dron Fluturues me Autonomi Fluturimi 13 Minuta | Helikopter Dron S163


Pershkrimi i Produktit

Emri :  Dron Fluturues

Modeli : S163

Madhesia : 20cm x 22cm x 5 cm

Kapaciteti i baterise : 1000mAh

Koha e karikimit : 60-80 minuta

Distanca : 80-100 metra

Kamera : 1MPX, 720P


Artikulli eshte i ri, i papërdorur, i pa hapur dhe i padëmtuar në paketimin e tij origjinal.

Produkti qe ju do te blini ne faqen tone eshte i njejte me ate qe ndodhet ne foto. 

Transporti |Nepermjet Postes Private brenda 24-48 h

Pagesa        ||||CASH

Kthimi         |Pa pagese brenda 14 diteve

Siguria     | Blerje e sigurt.

Shkruaj nje pershtypje

Ju lutemi hyr ose regjistrohu per te shkruar nje pershtypje
6,499Leke
11,799Leke
  • Stock: In Stock
  • Model: S163
  • Weight: 0.00kg

Dergoja nje miku

Ne përdorim cookies dhe teknologji të tjera të ngjashme për të përmirësuar përvojën tuaj të shfletimit dhe funksionalitetin e faqes tonë. Terma dhe kushte.