MENU
Shporta

Antene Wireless airMAX Rocket AC Prism Gen2 | Ubiquiti Networks | Antene RP-5AC-Gen2

Antene Wireless airMAX Rocket AC Prism Gen2 | Ubiquiti Networks | Antene RP-5AC-Gen2
Antene Wireless airMAX Rocket AC Prism Gen2 | Ubiquiti Networks | Antene RP-5AC-Gen2
Antene Wireless airMAX Rocket AC Prism Gen2 | Ubiquiti Networks | Antene RP-5AC-Gen2
Antene Wireless airMAX Rocket AC Prism Gen2 | Ubiquiti Networks | Antene RP-5AC-Gen2
I Ri -5 %
Antene Wireless airMAX Rocket AC Prism Gen2 | Ubiquiti Networks | Antene RP-5AC-Gen2
Antene Wireless airMAX Rocket AC Prism Gen2 | Ubiquiti Networks | Antene RP-5AC-Gen2
Antene Wireless airMAX Rocket AC Prism Gen2 | Ubiquiti Networks | Antene RP-5AC-Gen2
Antene Wireless airMAX Rocket AC Prism Gen2 | Ubiquiti Networks | Antene RP-5AC-Gen2
Antene Wireless airMAX Rocket AC Prism Gen2 | Ubiquiti Networks | Antene RP-5AC-Gen2

Antene BaseStation airMAX  RP-5AC-Gen2 Rocket AC Prism Gen2 


Pershkrimi i Produktit

Emri :  Antene airMAX BaseStation

Prodhuesi : Ubiquiti Networks

Modeli : RP-5AC-Gen2

Frekuenca : Full-Band 5 GHz

Shpejtesia : 500+ Mbps (Max. 80 MHz)

Porta : (1) 10/100/100 Ethernet Port

Funksioni : Ofron performance te larte ne zona me densitet te larte. Kontrollohet nepermjet telefonit mobile. Perfshihet ne rrjeta, duke i bere ata me te shpejte, me te shkallezueshem dhe me shpejtesi 90% me te larte se konkurrentet.


Artikulli eshte i ri, i papërdorur, i pa hapur dhe i padëmtuar në paketimin e tij origjinal.

Produkti qe ju do te blini ne faqen tone eshte i njejte me ate qe ndodhet ne foto. 

Transporti |Nepermjet Postes Private brenda 24-48 h

Pagesa        ||||CASH

Kthimi         |Pa pagese brenda 14 diteve

Siguria     | Blerje e sigurt.

Shkruaj nje pershtypje

Ju lutemi hyr ose regjistrohu per te shkruar nje pershtypje
36,499Leke
38,499Leke
  • Stock: In Stock
  • Model: RP-5AC-Gen2
  • Weight: 0.00kg

Dergoja nje miku