MENU
Shporta

Pince per Klemat per Kabell 0.5mm, 1.5mm, 6mm, 10mm

Pince per Klemat per Kabell 0.5mm, 1.5mm, 6mm, 10mm
Pince per Klemat per Kabell 0.5mm, 1.5mm, 6mm, 10mm
Pince per Klemat per Kabell 0.5mm, 1.5mm, 6mm, 10mm
Pince per Klemat per Kabell 0.5mm, 1.5mm, 6mm, 10mm
Pince per Klemat per Kabell 0.5mm, 1.5mm, 6mm, 10mm
Pince per Klemat per Kabell 0.5mm, 1.5mm, 6mm, 10mm
Pince per Klemat per Kabell 0.5mm, 1.5mm, 6mm, 10mm
-22 %
Pince per Klemat per Kabell 0.5mm, 1.5mm, 6mm, 10mm
Pince per Klemat per Kabell 0.5mm, 1.5mm, 6mm, 10mm
Pince per Klemat per Kabell 0.5mm, 1.5mm, 6mm, 10mm
Pince per Klemat per Kabell 0.5mm, 1.5mm, 6mm, 10mm
Pince per Klemat per Kabell 0.5mm, 1.5mm, 6mm, 10mm
Pince per Klemat per Kabell 0.5mm, 1.5mm, 6mm, 10mm
Pince per Klemat per Kabell 0.5mm, 1.5mm, 6mm, 10mm
Pince per Klemat per Kabell 0.5mm, 1.5mm, 6mm, 10mm

Pince per Klemat per Kabell 0.5mm, 1.5mm, 6mm, 10mm


Pershkrimi i Produktit

Emri :  Pince per Klemat

Funksioni : 

Seti permban ndryshime te kokave dhe gjithmone jane te lehta per ti zevendesuar.  Ndryshe njihet si mjet shtypes me funksion leshim dhe permban edhe doreza mjaft komode per pune te lehta.

Perfshin : 

 • kacavida (me diameter 6mm)
 • canta mbajtese
 • mjet shtypes
 • A03BC (per 0.5-6mm)
 • A26TW (per 2 *0.5-6mm)
 • A10 (per 1.5-6mm)
 • A30J (per 0.5-6mm)
 • A35WF (per 10-35mm)


Artikulli eshte i ri, i papërdorur, i pa hapur dhe i padëmtuar në paketimin e tij origjinal.

Produkti qe ju do te blini ne faqen tone eshte i njejte me ate qe ndodhet ne foto. 

Transporti |Nepermjet Postes Private brenda 24-48 h

Pagesa        ||||CASH

Kthimi         |Pa pagese brenda 14 diteve

Siguria     | Blerje e sigurt.

Shkruaj nje pershtypje

Ju lutemi hyr ose regjistrohu per te shkruar nje pershtypje
4,999Leke
6,389Leke
 • Stock: In Stock
 • Model: Pince per Klemat
 • Weight: 0.00kg

Dergoja nje miku

Ne përdorim cookies dhe teknologji të tjera të ngjashme për të përmirësuar përvojën tuaj të shfletimit dhe funksionalitetin e faqes tonë. Terma dhe kushte.