MENU
Shporta

Pajisje Manaxhimi Rrjeti Unifi Cloud Key | Ubiquiti Networks | Antene UC-CK

Pajisje Manaxhimi Rrjeti Unifi Cloud Key | Ubiquiti Networks | Antene UC-CK
Pajisje Manaxhimi Rrjeti Unifi Cloud Key | Ubiquiti Networks | Antene UC-CK
Pajisje Manaxhimi Rrjeti Unifi Cloud Key | Ubiquiti Networks | Antene UC-CK
Pajisje Manaxhimi Rrjeti Unifi Cloud Key | Ubiquiti Networks | Antene UC-CK
Pajisje Manaxhimi Rrjeti Unifi Cloud Key | Ubiquiti Networks | Antene UC-CK
-12 %
Pajisje Manaxhimi Rrjeti Unifi Cloud Key | Ubiquiti Networks | Antene UC-CK
Pajisje Manaxhimi Rrjeti Unifi Cloud Key | Ubiquiti Networks | Antene UC-CK
Pajisje Manaxhimi Rrjeti Unifi Cloud Key | Ubiquiti Networks | Antene UC-CK
Pajisje Manaxhimi Rrjeti Unifi Cloud Key | Ubiquiti Networks | Antene UC-CK
Pajisje Manaxhimi Rrjeti Unifi Cloud Key | Ubiquiti Networks | Antene UC-CK
Pajisje Manaxhimi Rrjeti Unifi Cloud Key | Ubiquiti Networks | Antene UC-CK

Pajisje Manaxhimi Rrjeti  Unifi Cloud Key UC-CK


Pershkrimi i Produktit

Emri :  Pajisje Manaxhimi Rrjeti  Unifi Cloud Key 

Prodhuesi : Ubiquiti Networks

Modeli : UC-CK

Permasat : 0.85 x 1.71 x 4.80 inches

Pesha : 3.88 oz

PoE : 802.3 af

Perdoruesit Wi-Fi : 200+ perdorues

Porta : 10/100/1000 Ethernet

Funksioni : Pajisja eshte krijuar per te manaxhuar gjithe rrjetin e pajisjeve te serise UAP. Monitoron statistikat e trafikut ne kohe reale dhe i analizon ato nepermjet mjeteve te vizualizimit te te dhenave, permireson dhe ristarton sistemin, dhe lehteson shkallezimin  e rrjetit - ndihmon manaxhimin e rrjetit WiFi.


Artikulli eshte i ri, i papërdorur, i pa hapur dhe i padëmtuar në paketimin e tij origjinal.

Produkti qe ju do te blini ne faqen tone eshte i njejte me ate qe ndodhet ne foto. 

Transporti |Nepermjet Postes Private brenda 24-48 h

Pagesa        ||||CASH

Kthimi         |Pa pagese brenda 14 diteve

Siguria     | Blerje e sigurt.

Shkruaj nje pershtypje

Ju lutemi hyr ose regjistrohu per te shkruar nje pershtypje
14,499Leke
16,499Leke
  • Stock: In Stock
  • Model: UC-CK
  • Weight: 0.00kg

Dergoja nje miku

Ne përdorim cookies dhe teknologji të tjera të ngjashme për të përmirësuar përvojën tuaj të shfletimit dhe funksionalitetin e faqes tonë. Terma dhe kushte.