MENU
Shporta

Ore Digjitale Fashion per Femra / Meshkuj

Ore Digjitale Fashion per Femra / Meshkuj
Ore Digjitale Fashion per Femra / Meshkuj
Ore Digjitale Fashion per Femra / Meshkuj
Ore Digjitale Fashion per Femra / Meshkuj
Ore Digjitale Fashion per Femra / Meshkuj
Ore Digjitale Fashion per Femra / Meshkuj
Ore Digjitale Fashion per Femra / Meshkuj
Ore Digjitale Fashion per Femra / Meshkuj
Ore Digjitale Fashion per Femra / Meshkuj
Ore Digjitale Fashion per Femra / Meshkuj
-33 %
Ore Digjitale Fashion per Femra / Meshkuj
Ore Digjitale Fashion per Femra / Meshkuj
Ore Digjitale Fashion per Femra / Meshkuj
Ore Digjitale Fashion per Femra / Meshkuj
Ore Digjitale Fashion per Femra / Meshkuj
Ore Digjitale Fashion per Femra / Meshkuj
Ore Digjitale Fashion per Femra / Meshkuj
Ore Digjitale Fashion per Femra / Meshkuj
Ore Digjitale Fashion per Femra / Meshkuj
Ore Digjitale Fashion per Femra / Meshkuj
Ore Digjitale Fashion per Femra / Meshkuj

Ore Digjitale Fashion per Femra / Meshkuj 


Pershkrimi i Produktit

Emri :  Ore Digjitale

Lidhja : me bluetooth

Gjatesia e rripit : 25 cm

Gjeresia e rripit : 20 mm

Trashesia e rripit : 10 mm

Diameter : 50 mm

Lloji i kapses: me mberthim

Materiali : Plastik

Detaje : 

Ora Digjitale ka disa vecori:

  • Ju njofton per cdo sms ose thirrje telefonike !
  • Ndryshon automatikisht daten !
  • Rezistente ndaj goditjeve !
  • Rezistente ndaj ujit !


Artikulli eshte i ri, i papërdorur, i pa hapur dhe i padëmtuar në paketimin e tij origjinal.

Produkti qe ju do te blini ne faqen tone eshte i njejte me ate qe ndodhet ne foto. 

Transporti |Nepermjet Postes Private brenda 24-48 h

Pagesa        ||||CASH

Kthimi         |Pa pagese brenda 14 diteve

Siguria     | Blerje e sigurt.

Shkruaj nje pershtypje

Ju lutemi hyr ose regjistrohu per te shkruar nje pershtypje
799Leke
1,199Leke
  • Stock: In Stock
  • Model: Ore Digjitale
  • Weight: 0.00kg

Available Options

Dergoja nje miku

Ne përdorim cookies dhe teknologji të tjera të ngjashme për të përmirësuar përvojën tuaj të shfletimit dhe funksionalitetin e faqes tonë. Terma dhe kushte.