MENU
Shporta

Antene Wireless airMAX Litebeam M5 | Ubiquiti Networks | Antenna LBE-M5-23

Antene Wireless airMAX Litebeam M5 | Ubiquiti Networks | Antenna LBE-M5-23
Antene Wireless airMAX Litebeam M5 | Ubiquiti Networks | Antenna LBE-M5-23
Antene Wireless airMAX Litebeam M5 | Ubiquiti Networks | Antenna LBE-M5-23
Antene Wireless airMAX Litebeam M5 | Ubiquiti Networks | Antenna LBE-M5-23
-18 %
Antene Wireless airMAX Litebeam M5 | Ubiquiti Networks | Antenna LBE-M5-23
Antene Wireless airMAX Litebeam M5 | Ubiquiti Networks | Antenna LBE-M5-23
Antene Wireless airMAX Litebeam M5 | Ubiquiti Networks | Antenna LBE-M5-23
Antene Wireless airMAX Litebeam M5 | Ubiquiti Networks | Antenna LBE-M5-23
Antene Wireless airMAX Litebeam M5 | Ubiquiti Networks | Antenna LBE-M5-23

Antene Litebeam M5 airMAX LBE-M5-23 23 dBi


Pershkrimi i Produktit

Emri :  Antene airMAX Litebeam M5

Prodhuesi : Ubiquiti Networks

Modeli : LBE-M5-23

Shpejtesia : 100+ Mbps

Radio Manaxhimi : Nuk perfshihet

Amplifikimi : 23 dBi

Funksioni : Duke patur nje shtrirje me tre boshte, antena realizon asemblimin ne pak sekonda,

pa patur nevoje per mjete shtese. Mundeson fortesi te larte per lidhjen ne distance te medha dhe 

realizon izolim mjaft te mire te zhurmes.


Artikulli eshte i ri, i papërdorur, i pa hapur dhe i padëmtuar në paketimin e tij origjinal.

Produkti qe ju do te blini ne faqen tone eshte i njejte me ate qe ndodhet ne foto. 

Transporti |Nepermjet Postes Private brenda 24-48 h

Pagesa        ||||CASH

Kthimi         |Pa pagese brenda 14 diteve

Siguria     | Blerje e sigurt.

Shkruaj nje pershtypje

Ju lutemi hyr ose regjistrohu per te shkruar nje pershtypje
8,999Leke
10,999Leke
  • Stock: In Stock
  • Model: LBE-M5-23
  • Weight: 0.00kg

Dergoja nje miku