MENU
Shporta

Per Femije

Veshje te ndryshme per kategorine e femijeve

Modeli: Fluoreshente
Fosforeshente per Femije (Yje ose Floke Bore)Artikulli eshte i ri, i papërdorur, i pa hapur dhe i padëmtuar në paketimin e tij origjinal.Produkti qe ju do te blini ne faqen tone eshte i njejte me ate qe ndodhet ne foto. Transporti |Nepermjet Postes Private brenda 24-48 hPagesa&nb..
299 Lekë 799 Lekë
Modeli: Silicone Massage Bath Brush
Furce Silikoni 2in1 |Silicone Massage Bath BrushPERSHKRIMI I PRODUKTITEmri: Furce SilikoniDimensione: 88x80x57mmPesha: 105grDetaje:Furça Trupi për Banjë me një rezervuar në pjesën e sipërme për të mbajtur shampo deri në 80ml, e cila do të shpërndahet thjesht duke shtypur butësisht pjesën e sipërme t..
599 Lekë 899 Lekë
Modeli: Kufje Pellushi
Kufje per te Mbajtur Ngrohte Veshet | Aksesore per FemijeArtikulli eshte i ri, i papërdorur, i pa hapur dhe i padëmtuar në paketimin e tij origjinal.Produkti qe ju do te blini ne faqen tone eshte i njejte me ate qe ndodhet ne foto. Transporti |Nepermjet Postes Private brenda 24-48&nbs..
299 Lekë 599 Lekë
Modeli: Llastiqe per Floke
Llastiqe per Vajza | Rripa te Vegjel Plastike | Aksesore per FloketArtikulli eshte i ri, i papërdorur, i pa hapur dhe i padëmtuar në paketimin e tij origjinal.Produkti qe ju do te blini ne faqen tone eshte i njejte me ate qe ndodhet ne foto. Transporti |Nepermjet Postes Private brenda ..
99 Lekë 149 Lekë
Modeli: KN95
Maske Mbrojtese KN95 Kunder Viruseve  Artikulli eshte i ri, i papërdorur, i pa hapur dhe i padëmtuar në paketimin e tij origjinal.Produkti qe ju do te blini ne faqen tone eshte i njejte me ate qe ndodhet ne foto. Transporti |Nepermjet Postes Private brenda 24-48 hPagesa..
249 Lekë 349 Lekë
Modeli: Maske
Maske Mbrojtese per Femije Disa-PerdorimshmeArtikulli eshte i ri, i papërdorur, i pa hapur dhe i padëmtuar në paketimin e tij origjinal.Produkti qe ju do te blini ne faqen tone eshte i njejte me ate qe ndodhet ne foto. Transporti |Nepermjet Postes Private brenda 24-48 hPagesa&nbs..
349 Lekë 499 Lekë
Modeli: Maske
Maske Mbrojtese per te Rritur Disa-PerdorimshmeArtikulli eshte i ri, i papërdorur, i pa hapur dhe i padëmtuar në paketimin e tij origjinal.Produkti qe ju do te blini ne faqen tone eshte i njejte me ate qe ndodhet ne foto. Transporti |Nepermjet Postes Private brenda 24-48 hPagesa&..
349 Lekë 499 Lekë
Modeli: Rrip per Floket
Rripa Fokesh per Vajza | Aksesore per FloketArtikulli eshte i ri, i papërdorur, i pa hapur dhe i padëmtuar në paketimin e tij origjinal.Produkti qe ju do te blini ne faqen tone eshte i njejte me ate qe ndodhet ne foto. Transporti |Nepermjet Postes Private brenda 24-48 hPagesa&nbs..
599 Lekë 899 Lekë
Modeli: Shishe Uji per Femije
Shishe Uji per Femije me Frozen dhe SpidermanArtikulli eshte i ri, i papërdorur, i pa hapur dhe i padëmtuar në paketimin e tij origjinal.Produkti qe ju do te blini ne faqen tone eshte i njejte me ate qe ndodhet ne foto. Transporti |Nepermjet Postes Private brenda 24-48 hPagesa&nb..
999 Lekë 1,499 Lekë
Showing 1 to 9 of 9 (1 Pages)
Për aksesorë apo porosi të minutës së fundit, mund të na njoftoni ,që porosia juaj të vijë në një adresë në Tiranë brenda 2 orëve!