MENU
Shporta

Produkte Makeup-i

Produkte Makeup-i

Buzekuq Mat per Femrat Buzekuq Mat per Femrat
Blerje e sigurte -63 %
Modeli: ZD
Buzekuq Mat per FemratArtikulli eshte i ri, i papërdorur, i pa hapur dhe i padëmtuar në paketimin e tij origjinal.Produkti qe ju do te blini ne faqen tone eshte i njejte me ate qe ndodhet ne foto. Transporti |Nepermjet Postes Private brenda 24-48 hPagesa       ..
149Leke 399Leke
Buzekuq me Ngjyra te Ndryshme Buzekuq me Ngjyra te Ndryshme
Blerje e sigurte -95 %
Modeli: Buzekuq
Buzekuq me Ngjyra te NdryshmeArtikulli eshte i ri, i papërdorur, i pa hapur dhe i padëmtuar në paketimin e tij origjinal.Produkti qe ju do te blini ne faqen tone eshte i njejte me ate qe ndodhet ne foto. Transporti |Nepermjet Postes Private brenda 24-48 hPagesa     ..
149Leke 2,999Leke
Furce Pastruese per Fytyren | Furçe Dore e Vogel Furce Pastruese per Fytyren | Furçe Dore e Vogel
Blerje e sigurte -40 %
Modeli: Pastrues per Fytyren
Furce Pastruese per Fytyren | Furçe Dore e VogelArtikulli eshte i ri, i papërdorur, i pa hapur dhe i padëmtuar në paketimin e tij origjinal.Produkti qe ju do te blini ne faqen tone eshte i njejte me ate qe ndodhet ne foto. Transporti |Nepermjet Postes Private brenda 24-48 hPagesa..
599Leke 999Leke
Kontur per Fytyren | Produkte Kozmetike | Makeup Kontur per Fytyren | Produkte Kozmetike | Makeup
Blerje e sigurte -43 %
Modeli: Kontur per Fytyren
Kontur per Fytyren | Produkte Kozmetike | MakeupArtikulli eshte i ri, i papërdorur, i pa hapur dhe i padëmtuar në paketimin e tij origjinal.Produkti qe ju do te blini ne faqen tone eshte i njejte me ate qe ndodhet ne foto. Transporti |Nepermjet Postes Private brenda 24-48 hPagesa..
399Leke 699Leke
Korrektor per Syte | Produkte Kozmetike | Makeup Korrektor per Syte | Produkte Kozmetike | Makeup
Blerje e sigurte -54 %
Modeli: Korrektor per Syte
Korrektor per Syte | Produkte Kozmetike | MakeupArtikulli eshte i ri, i papërdorur, i pa hapur dhe i padëmtuar në paketimin e tij origjinal.Produkti qe ju do te blini ne faqen tone eshte i njejte me ate qe ndodhet ne foto. Transporti |Nepermjet Postes Private brenda 24-48 hPagesa..
139Leke 299Leke
Krem Puder Persistent per Fytyren | Fondantine | Makeup Krem Puder Persistent per Fytyren | Fondantine | Makeup
Blerje e sigurte -40 %
Modeli: Persistent
Krem Puder Persistent per Fytyren | Fondantine | MakeupArtikulli eshte i ri, i papërdorur, i pa hapur dhe i padëmtuar në paketimin e tij origjinal.Produkti qe ju do te blini ne faqen tone eshte i njejte me ate qe ndodhet ne foto. Transporti |Nepermjet Postes Private brenda 24-48 ..
599Leke 999Leke
Label per Buzet | Produkte Kozmetike | Makeup Label per Buzet | Produkte Kozmetike | Makeup
Blerje e sigurte -50 %
Modeli: Label per Buzet
Label per Buzet | Produkte Kozmetike | MakeupArtikulli eshte i ri, i papërdorur, i pa hapur dhe i padëmtuar në paketimin e tij origjinal.Produkti qe ju do te blini ne faqen tone eshte i njejte me ate qe ndodhet ne foto. Transporti |Nepermjet Postes Private brenda 24-48 hPagesa&nb..
249Leke 499Leke
Laps per Vetullat Laps per Vetullat
Blerje e sigurte -63 %
Modeli: Davis
Laps per Vetullat Artikulli eshte i ri, i papërdorur, i pa hapur dhe i padëmtuar në paketimin e tij origjinal.Produkti qe ju do te blini ne faqen tone eshte i njejte me ate qe ndodhet ne foto. Transporti |Nepermjet Postes Private brenda 24-48 hPagesa      &nbs..
149Leke 399Leke
Lapsa per Buzet Lapsa per Buzet
Blerje e sigurte -65 %
Modeli: Laps per Buzet
Lapsa per BuzetArtikulli eshte i ri, i papërdorur, i pa hapur dhe i padëmtuar në paketimin e tij origjinal.Produkti qe ju do te blini ne faqen tone eshte i njejte me ate qe ndodhet ne foto. Transporti |Nepermjet Postes Private brenda 24-48 hPagesa        ..
139Leke 399Leke
Maske e Zeze per Poret e Fytyres| Produkte Kozmetike | Makeup Maske e Zeze per Poret e Fytyres| Produkte Kozmetike | Makeup
Blerje e sigurte -23 %
Modeli: Beisiti
Maske e Zeze per Poret e Fytyres| Produkte Kozmetike | MakeupArtikulli eshte i ri, i papërdorur, i pa hapur dhe i padëmtuar në paketimin e tij origjinal.Produkti qe ju do te blini ne faqen tone eshte i njejte me ate qe ndodhet ne foto. Transporti |Nepermjet Postes Private brenda 24-48..
99Leke 129Leke
Palete dhe Highlighter Naked per Femra Palete dhe Highlighter Naked per Femra
Blerje e sigurte -44 %
Modeli: Naked
Palete dhe Highlighter Naked per FemraArtikulli eshte i ri, i papërdorur, i pa hapur dhe i padëmtuar në paketimin e tij origjinal.Produkti qe ju do te blini ne faqen tone eshte i njejte me ate qe ndodhet ne foto. Transporti |Nepermjet Postes Private brenda 24-48 hPagesa  &nb..
499Leke 899Leke
Palete dhe Highlighter per Femra me 15 Ngjyra Palete dhe Highlighter per Femra me 15 Ngjyra
Blerje e sigurte -29 %
Modeli: Palete & Hightlighter
Palete dhe Highlighter per Femra me 15 NgjyraArtikulli eshte i ri, i papërdorur, i pa hapur dhe i padëmtuar në paketimin e tij origjinal.Produkti qe ju do te blini ne faqen tone eshte i njejte me ate qe ndodhet ne foto. Transporti |Nepermjet Postes Private brenda 24-48 hPagesa&nb..
999Leke 1,399Leke
Showing 1 to 12 of 30 (3 Pages)