MENU
Shporta


Programi puno me ne

Programi është falas dhe i mundëson anëtarëve të fitojnë të ardhura duke vendosur lidhje në web faqen e tyre e cila reklamon faqen tone ose produkte specifike në të. Çdo shitje e bërë për klientët që kanë klikuar në këto lidhje do të fitojë komision. Norma standarte e komisioneve është aktualisht 5 Për më shumë informacion, vizitoni faqen tonë të FAQ-ës ose shikoni kushtet tona
Ne përdorim cookies dhe teknologji të tjera të ngjashme për të përmirësuar përvojën tuaj të shfletimit dhe funksionalitetin e faqes tonë. Terma dhe kushte.