MENU
Shporta

Action Camera

Modeli: iPhone 11 Pro Max
Ekran per iPhone 11 Pro Max Specifikimet e produktit:Artikulli eshte i ri, i papërdorur, i pa hapur dhe i padëmtuar në paketimin e tij origjinal.Produkti qe ju do te blini ne faqen tone eshte i njejte me ate qe ndodhet ne foto. Transporti |Nepermjet Postes Private brenda 24-48&nb..
19,999Leke
Modeli: Eken 4K Action Camera
Kamera Sportive 4K  Ultra HD | CameraSports HDMI 12mp PERSHKRIMI I PRODUKTITEmri :  Kamera Sportive 4K HDModeli : H9RDisplay: 2inchBateria: 1050mAh Rezolucioni: Video 1028P/ Foto: 4032x3024Lente me kënd të gjerë: 170 gradëE papërshkueshëm nga uji: Deri në 30 metraRezolu..
4,999Leke 5,999Leke
Modeli: Eken 4K Action Camera
Kamera Sportive 4K HD | Eden 4K Action CameraPERSHKRIMI I PRODUKTITEmri :  Kamera Sportive 4K HDModeli : H9RDisplay: 2inchBateria: 1050mAh Rezolucioni: Video 1028P/ Foto: 4032x3024Lente me kënd të gjerë: 170 gradëE papërshkueshëm nga uji: Deri në 100 metraDetaje: Kamera e pa..
7,899Leke 8,999Leke
Modeli: 4K Ultra HD Action Camera
Kamera Sportive 4K HD | Action CameraPERSHKRIMI I PRODUKTITEmri :  Kamera Sportive 4K Ultra HDDisplay: 2inchBateria: 900mAh E papërshkueshëm nga uji: Deri në 30 metraDetaje: Kamera e papërshkueshme nga uji  është një aparat kamera fotografike ideale veprimi 4K për përdo..
3,499Leke 3,999Leke
Kamera Sportive Full HD | Action Camera Kamera Sportive Full HD | Action Camera
I Ri -25 %
Modeli: Kamera Sportive Full HD
Kamera Sportive 4K HD | Action CameraPERSHKRIMI I PRODUKTITEmri :  Kamera Sportive 4K Ultra HDDisplay: 2inchBateria: 900mAh E papërshkueshëm nga uji: Deri në 30 metraDetaje: Kamera e papërshkueshme nga uji  është një aparat kamera fotografike ideale veprimi 4K për përdo..
2,999Leke 3,999Leke
Showing 1 to 5 of 5 (1 Pages)