MENU
Shporta

Solucion Pastrues per Qarqe Elektronike Falcon 530 | Electronic Cleaner 550 ml

Solucion Pastrues per Qarqe Elektronike Falcon 530 | Electronic Cleaner 550 ml
Solucion Pastrues per Qarqe Elektronike Falcon 530 | Electronic Cleaner 550 ml
-38 %
Solucion Pastrues per Qarqe Elektronike Falcon 530 | Electronic Cleaner 550 ml
Solucion Pastrues per Qarqe Elektronike Falcon 530 | Electronic Cleaner 550 ml
Solucion Pastrues per Qarqe Elektronike Falcon 530 | Electronic Cleaner 550 ml

Solucion Pastrues per Qarqe Elektronike Falcon 530 | Electronic Cleaner 550 ml


Pershkrimi i Produktit

Emri :  Solucion 

Modeli : Falcon 530

Funksione : 

  • heqje e shpejte e flux, vajit, yndyres, pluhurit, njollave te forta dhe elektrostatike, heqjen e elektricitetit statik ne objekte etj.
  • avullim i shpejte, aftesi pastruese
  • plotesisht i avullueshem, nuk lene gjurme dhe ne siperfaqe metalike dhe plastike nuk shkakton asnje fenomen korrozioni
  • teper e thjeshte per tu perdorur
  • produkt per mbrojtjen e mjedisit ne perputhje me direktivat e mjedisit te BE-se


Artikulli eshte i ri, i papërdorur, i pa hapur dhe i padëmtuar në paketimin e tij origjinal.

Produkti qe ju do te blini ne faqen tone eshte i njejte me ate qe ndodhet ne foto. 

Transporti |Nepermjet Postes Private brenda 24-48 h

Pagesa        ||||CASH

Kthimi         |Pa pagese brenda 14 diteve

Siguria     | Blerje e sigurt.

Shkruaj nje pershtypje

Ju lutemi hyr ose regjistrohu per te shkruar nje pershtypje
799Leke
1,299Leke
  • Stock: In Stock
  • Model: Falcon 530
  • Weight: 0.00kg

Dergoja nje miku

Ne përdorim cookies dhe teknologji të tjera të ngjashme për të përmirësuar përvojën tuaj të shfletimit dhe funksionalitetin e faqes tonë. Terma dhe kushte.