Te Përgjithshme

Të dhënat tuaja personale ( p.sh. emri, adresa, adresa e e-mail, numri i telefonit, detajet bankare, numri i kartës së kreditit ) do të përpunohen vetëm nga ne në përputhje me dispozitat e ligjit për mbrojtjen e të dhënave Shqiptare. Rregulloret e mëposhtme ju informojnë për qëllimin e mbledhjes, përpunimit dhe përdorimit të të dhënave personale. Kjo politike privatesie zbatohet vetëm për faqet tona. Nëse ju ridrejtoheni në faqe të tjera nëpërmjet linkeve te vendosura ne faqen tone, ju lutem informohuni  për trajtimin përkatës të të dhënave tuaja personale.
 

Të dhënat e grumbulluara

(1) Të dhënat tuaja personale, për aq sa kjo është e nevojshme për krijimin, përmbajtjen ose modifikimin e marrëdhënieve kontraktuale (të dhënat e inventarit), përdoren ekskluzivisht për ekzekutimin e blerjes. Për shembull, për të dorëzuar mallrat, emri dhe adresa juaj duhet t'i kalohen furnizuesit të mallrave.

(2) Pa pëlqimin tuaj të shprehur ose pa baza ligjore, të dhënat tuaja personale nuk do t'u kalohen palëve të treta jashtë marveshjes. Pas përfundimit të blerjes, të dhënat tuaja do të bllokohen përkohesisht deri ne momentin qe ju realizoni nje blerje te re me te njejten llogari te krijuar nga ju.Nese ju caktivizoni llogarine tuaj ne faqen tone atehere të dhënat tuaja do të fshihen, përveç se nëse nuk keni dhënë pëlqimin e shprehur për përdorimin e mëtejshëm.

 Informacion rreth cookies

(1) Ne përdorim cookies për të optimizuar faqen tonë të internetit. Këto janë skedarë ne madhesi te vogel që ruhen në kujtesën e kompjuterit tuaj. Këto cookies fshihen pas mbylljes së shfletuesit. Cookies të tjera mbeten në kompjuterin tuaj (cookies afatgjate) dhe aktivizohen ne momentin qe ju rivizitoni faqen tone. Kjo na lejon t'ju japim aksesim  më të mirë në faqen tonë.

(2) Mund të parandaloni ruajtjen e cookies duke zgjedhur "Block cookies" në cilësimet e shfletuesit tuaj. Megjithatë, kjo mund të rezultojë në një kufizim funksional të ofertave tona.

Shtojca Sociale të Facebook

Ne përdorim shtojca sociale nga facebook.com. Shtojcat mund të njihen me logon e Facebook-ut ose shtimin "Facebook Social Plugin". Për shembull, nëse klikoni në butonin "Like" ose lini një koment, informacioni përkatës do të transmetohet drejtpërdrejt nga shfletuesi yt në Facebook dhe do të ruhet atje. Për më tepër, Facebook bën preferencat tuaja publike për miqtë tuaj në Facebook. Nëse jeni të kyçur në Facebook, Facebook mund të caktojë shfaqjen e faqes tonë direkt në llogarinë tuaj në Facebook. Edhe nëse nuk jeni të regjistruar ose nuk keni një llogari në Facebook, shfletuesi juaj transmeton informacionin (p.sh. cilen faqe keni vizituar, adresën tuaj IP) që Facebook ruan. Për detaje mbi trajtimin e të dhënave tuaja personale nga Facebook dhe të drejtat tuaja në lidhje me këtë, ju lutemi referojuni politikës së privatësisë së Facebook:http://www.facebook.com/policy.php. Nëse nuk doni që Facebook të caktojë të dhënat e mbledhura për ju nëpërmjet faqes sonë të internetit në llogarinë tuaj në Facebook, duhet të dilni nga Facebook para se të vizitoni faqet tona të internetit.

Informacioni

Sipas Ligjit Shqipetar për Mbrojtjen e të Dhënave, ju keni të drejtë të informoni falas për të dhënat tuaja të ruajtura, si dhe të drejtën për korrigjimin, bllokimin ose fshirjen e këtyre të dhënave. Për shembull, mund të bëni pyetje nëpërmjet adresës elektronike të emailit: info@aksesore,al


Google Analytics

"Kjo faqe interneti përdor Google ™ Analytics, një shërbim analitik i ofruar nga Google Inc. (" Google "). Google Analytics përdor të ashtuquajturat" cookies ", skedarë tekstesh që ruhen në kompjuterin tuaj dhe që ju lejon të analizoni përdorimin e faqes. Informacioni i gjeneruar nga cookie për përdorimin tuaj të kësaj faqe interneti (duke përfshirë adresën tuaj IP) do të transmetohet dhe ruhet në një server në Google në SHBA. Google do të përdorë këtë informacion për të vlerësuar përdorimin tuaj të internetit për raportimin e aktiviteteve të internetit. Google gjithashtu mund ta transferojë këtë informacion tek palët e treta, siç kërkohet me ligj ose për sa i përket procesit të përpunimit të këtyre të dhënave në emër të Google. Google nuk do të transferojë në asnjë rast të dhënat tuaja IP tek palët e treta. Ju mund të parandaloni instalimin e cookie-t duke vendosur programin tuaj të shfletuesit në përputhje me rrethanat; Megjithatë, ju lutemi të jeni të vetëdijshëm se nëse e bëni këtë ju mund të mos jeni në gjendje të përdorni funksionalitetin e plotë të kësaj faqeje interneti. Duke përdorur këtë faqe interneti, ju pëlqeni përpunimin e të dhënave për ju nga Google në mënyrën dhe qëllimet e përcaktuara më sipër.Shtesa e shfletuesit të zgjedhjes së Google Analytics u jep vizitorëve të internetit më shumë kontroll mbi të dhënat e Google Analytics të grumbulluara në faqet që arrihen.