Te gjitha kategorite

  • Te gjitha kategorite
  • TELEFONA & AKSESORE
  • Huawei
  • Honor 4X
  • Honor 5X
  • Honor 7
  • Honor 8
  • Honor 8 Lite
  • Huawei P6
  • Huawei P7
  • Huawei P8
  • Huawei P8 Lite
  • P8 Lite 2017
  • Huawei P9
  • Huawei P9 Plus
  • P20 LITE
  • Huawei Mate 7
  • Huawei Mate S
  • iPhone
  • iPhone 5
  • Iphone 5C
  • iPhone 5S
  • Iphone SE
  • iPhone 6
  • iPhone 6+
  • iPhone 6S
  • iPhone 6S+
  • iPhone 7
  • iPhone 7+
  • iPhone 8
  • iPhone 8+
  • iPhone X
  • SONY
  • SONY Z
  • SONY Z1
  • SONY Z2
  • SONY Z3
  • SONY Z5
  • SONY XA
  • Z ULTRA
  • Xiaomi
  • Redmi 2
  • Redmi 3
  • Redmi 4A
  • Redmi 4X
  • Redmi note 2
  • Redmi Note 3
  • Redmi Note 4
  • Redmi Note 4x
  • Redmi Note 5
  • Redmi Note 6 Pro
  • Redmi 6Pro/A2 Lite
  • Redmi S2/Y2
  • Xiaomi MI A1
  • Xiaomi MI A2
  • Xiaomi MI 5
  • Xiaomi MI 6
  • Xiaomi MI F1
  • LG
  • LG G2
  • LG G3
  • LG G4
  • LG G5
  • NEXUS 4
  • X POWER
  • ELEKTRONIKE
  • Seria S
  • A6 2018
  • Samsung galaxy s3
  • Samsung Galaxy S3 mini
  • Samsung Galaxy S4
  • Samsung Galaxy S4 mini
  • Samsung Galaxy S5
  • Samsung galaxy s5 mini
  • Samsung Galaxy S6
  • Samsung Galaxy S6 Edge
  • Samsung Galaxy S6 Edge plus
  • Samsung Galaxy S7
  • Samsung Galaxy S7 Edge
  • Samsung J8 2018
  • Samsung A5 2016
  • Samsung A7 2016
  • Samsung A8 2016
  • Seria J
  • J2 Pro 2018
  • J4 2018
  • J6 2018
  • Seria J1
  • Seria J2
  • Seria J3
  • Seria J5
  • Seria J7
  • Te ndryshme
  • Note 3
  • Note 4
  • Note 5
  • Tableta
  • Seria N P T
  • SHTEPIA
  • Kondicionim
  • Ngrohje
  • Uje sanitar
  • SIGURIA
  • KOMPJUTER & ZYRE
  • Laptop
  • Desktop
  • Workstation
  • BUKURIA & FLOKET
  • Samsung
  • VESHJE PER MESHKUJ
  • BLUZA SPORTIVE
  • POLO PER MESHKUJ
  • SPORT
  • AKSESORE
  • KEPUCE & CANTA
  • FEMIJET & BEBA
  • LODRA & HOBI
  • VESHJE PER FEMRAT
  • BLUZA PER FEMRA
  • FUSTANE
  • KEMISHE PER FEMRA
  • PALLTO
  • XHUPA PER FEMRA
  • AKSESORE

600Leke

Altoparlant iPhone 8 plus

Specifikimet e artikullit Gjendja e produktit : Artikulli eshte i ri, i papërdorur, i pa hapur dhe i padëmtuar në paketimin e tij origjinal.Produkti qe ju do te blini ne faqen tone eshte i njejte me ate qe ndodhet ne foto. Transporti |Nepermjet..


Altoparlant iPhone 8 plus

Specifikimet e artikullit Gjendja e produktit : Artikulli eshte i ri, i papërdorur, i pa hapur dhe i padëmtuar në paketimin e tij origjinal.Produkti qe ju do te blini ne faqen tone eshte i njejte me ate qe ndodhet ne foto. Transporti |Nepermjet..

600Leke


2,400Leke

Altoparlant iPhone 8 Plus

Specifikimet e artikullit Gjendja e produktit : Artikulli eshte i ri, i papërdorur, i pa hapur dhe i padëmtuar në paketimin e tij origjinal.Produkti qe ju do te blini ne faqen tone eshte i njejte me ate qe ndodhet ne foto. Transporti |Nepermjet Postes Shqiptar..


Altoparlant iPhone 8 Plus

Specifikimet e artikullit Gjendja e produktit : Artikulli eshte i ri, i papërdorur, i pa hapur dhe i padëmtuar në paketimin e tij origjinal.Produkti qe ju do te blini ne faqen tone eshte i njejte me ate qe ndodhet ne foto. Transporti |Nepermjet Postes Shqiptar..

2,400Leke


Zbritje

1,599Leke 1,999Leke

Bateri Baseus Per iPhone 8

Bateri Baseus  Per iPhone 8 plusSpecifikimet e artikullitGjendja e produktit :Artikulli eshte i ri, i papërdorur, i pa hapur dhe i padëmtuar në paketimin e tij origjinal.Produkti qe ju do te blini ne faqen tone eshte i njejte me ate qe ndodhet ne foto.Transporti&nb..


Zbritje

Bateri Baseus Per iPhone 8

Bateri Baseus  Per iPhone 8 plusSpecifikimet e artikullitGjendja e produktit :Artikulli eshte i ri, i papërdorur, i pa hapur dhe i padëmtuar në paketimin e tij origjinal.Produkti qe ju do te blini ne faqen tone eshte i njejte me ate qe ndodhet ne foto.Transporti&nb..

1,599Leke 1,999Leke


Zbritje

1,899Leke 1,999Leke

Bateri Baseus Per iPhone 8 plus

Bateri Baseus  Per iPhone 8 plusSpecifikimet e artikullitGjendja e produktit :Artikulli eshte i ri, i papërdorur, i pa hapur dhe i padëmtuar në paketimin e tij origjinal.Produkti qe ju do te blini ne faqen tone eshte i njejte me ate qe ndodhet ne foto.Transporti&nb..


Zbritje

Bateri Baseus Per iPhone 8 plus

Bateri Baseus  Per iPhone 8 plusSpecifikimet e artikullitGjendja e produktit :Artikulli eshte i ri, i papërdorur, i pa hapur dhe i padëmtuar në paketimin e tij origjinal.Produkti qe ju do te blini ne faqen tone eshte i njejte me ate qe ndodhet ne foto.Transporti&nb..

1,899Leke 1,999Leke


1,200Leke

Baza e karikimit per iPhone 8 plus

Specifikimet e artikullit Gjendja e produktit : Artikulli eshte i ri, i papërdorur, i pa hapur dhe i padëmtuar në paketimin e tij origjinal.Produkti qe ju do te blini ne faqen tone eshte i njejte me ate qe ndodhet ne foto. Transporti |Nepermjet Postes Shqiptar..


Baza e karikimit per iPhone 8 plus

Specifikimet e artikullit Gjendja e produktit : Artikulli eshte i ri, i papërdorur, i pa hapur dhe i padëmtuar në paketimin e tij origjinal.Produkti qe ju do te blini ne faqen tone eshte i njejte me ate qe ndodhet ne foto. Transporti |Nepermjet Postes Shqiptar..

1,200Leke


2,700Leke

Butoni Home iPhone 8 plus

Specifikimet e artikullit Gjendja e produktit : Artikulli eshte i ri, i papërdorur, i pa hapur dhe i padëmtuar në paketimin e tij origjinal.Produkti qe ju do te blini ne faqen tone eshte i njejte me ate qe ndodhet ne foto. Transporti |Nepermjet Postes Shqiptar..


Butoni Home iPhone 8 plus

Specifikimet e artikullit Gjendja e produktit : Artikulli eshte i ri, i papërdorur, i pa hapur dhe i padëmtuar në paketimin e tij origjinal.Produkti qe ju do te blini ne faqen tone eshte i njejte me ate qe ndodhet ne foto. Transporti |Nepermjet Postes Shqiptar..

2,700Leke


Zbritje

5,090Leke 6,000Leke

Ekran iPhone 8 plus

Specifikimet e artikullit Gjendja e produktit : Artikulli eshte i ri, i papërdorur, i pa hapur dhe i padëmtuar në paketimin e tij origjinal.Produkti qe ju do te blini ne faqen tone eshte i njejte me ate qe ndodhet ne foto. Transporti |Nepermjet Postes Shqiptar..


Zbritje

Ekran iPhone 8 plus

Specifikimet e artikullit Gjendja e produktit : Artikulli eshte i ri, i papërdorur, i pa hapur dhe i padëmtuar në paketimin e tij origjinal.Produkti qe ju do te blini ne faqen tone eshte i njejte me ate qe ndodhet ne foto. Transporti |Nepermjet Postes Shqiptar..

5,090Leke 6,000Leke


Zbritje

16,900Leke 20,000Leke

Ekran Origjinal iPhone 8 plus

Specifikimet e artikullit Gjendja e produktit : Artikulli eshte i ri, i papërdorur, i pa hapur dhe i padëmtuar në paketimin e tij origjinal.Produkti qe ju do te blini ne faqen tone eshte i njejte me ate qe ndodhet ne foto. Transporti |Nepermjet Postes Shqiptar..


Zbritje

Ekran Origjinal iPhone 8 plus

Specifikimet e artikullit Gjendja e produktit : Artikulli eshte i ri, i papërdorur, i pa hapur dhe i padëmtuar në paketimin e tij origjinal.Produkti qe ju do te blini ne faqen tone eshte i njejte me ate qe ndodhet ne foto. Transporti |Nepermjet Postes Shqiptar..

16,900Leke 20,000Leke


9,900Leke

Kamera mbrapa per iPhone 8 plus

Specifikimet e artikullit Gjendja e produktit : Artikulli eshte i ri, i papërdorur, i pa hapur dhe i padëmtuar në paketimin e tij origjinal.Produkti qe ju do te blini ne faqen tone eshte i njejte me ate qe ndodhet ne foto. Transporti |Nepermjet Postes Shqiptar..


Kamera mbrapa per iPhone 8 plus

Specifikimet e artikullit Gjendja e produktit : Artikulli eshte i ri, i papërdorur, i pa hapur dhe i padëmtuar në paketimin e tij origjinal.Produkti qe ju do te blini ne faqen tone eshte i njejte me ate qe ndodhet ne foto. Transporti |Nepermjet Postes Shqiptar..

9,900Leke


3,700Leke

Kamera para per iPhone 8 plus

Specifikimet e artikullitGjendja e produktit :Artikulli eshte i ri, i papërdorur, i pa hapur dhe i padëmtuar në paketimin e tij origjinal.Produkti qe ju do te blini ne faqen tone eshte i njejte me ate qe ndodhet ne foto.Transporti |Nepermjet Postes Shqiptare brenda..


Kamera para per iPhone 8 plus

Specifikimet e artikullitGjendja e produktit :Artikulli eshte i ri, i papërdorur, i pa hapur dhe i padëmtuar në paketimin e tij origjinal.Produkti qe ju do te blini ne faqen tone eshte i njejte me ate qe ndodhet ne foto.Transporti |Nepermjet Postes Shqiptare brenda..

3,700Leke


600Leke

Kapaku mbrapa i iPhone 8 plus


Specifikimet e artikullit Gjendja e produktit : Artikulli eshte i ri, i papërdorur, i pa hapur dhe i padëmtuar në paketimin e tij origjinal.Produkti qe ju do te blini ne faqen tone eshte i njejte me ate qe ndodhet ne foto. Transporti |Nepermjet Postes Shqiptar..


Kapaku mbrapa i iPhone 8 plus


Specifikimet e artikullit Gjendja e produktit : Artikulli eshte i ri, i papërdorur, i pa hapur dhe i padëmtuar në paketimin e tij origjinal.Produkti qe ju do te blini ne faqen tone eshte i njejte me ate qe ndodhet ne foto. Transporti |Nepermjet Postes Shqiptar..

600Leke


200Leke

Mbajtesja e kartes se iPhone 8 plus

Specifikimet e artikullit Gjendja e produktit : Artikulli eshte i ri, i papërdorur, i pa hapur dhe i padëmtuar në paketimin e tij origjinal.Produkti qe ju do te blini ne faqen tone eshte i njejte me ate qe ndodhet ne foto. Transporti |Nepermjet Postes ..


Mbajtesja e kartes se iPhone 8 plus

Specifikimet e artikullit Gjendja e produktit : Artikulli eshte i ri, i papërdorur, i pa hapur dhe i padëmtuar në paketimin e tij origjinal.Produkti qe ju do te blini ne faqen tone eshte i njejte me ate qe ndodhet ne foto. Transporti |Nepermjet Postes ..

200Leke


1,960Leke

Ndricuesi led i ekranit per iPhone 8 plus

Specifikimet e artikullitGjendja e produktit :Artikulli eshte i ri, i papërdorur, i pa hapur dhe i padëmtuar në paketimin e tij origjinal.Produkti qe ju do te blini ne faqen tone eshte i njejte me ate qe ndodhet ne foto.Transporti |Nepermjet Postes Shqiptare brenda..


Ndricuesi led i ekranit per iPhone 8 plus

Specifikimet e artikullitGjendja e produktit :Artikulli eshte i ri, i papërdorur, i pa hapur dhe i padëmtuar në paketimin e tij origjinal.Produkti qe ju do te blini ne faqen tone eshte i njejte me ate qe ndodhet ne foto.Transporti |Nepermjet Postes Shqiptare brenda..

1,960Leke


500Leke

Pjesa Lcd mbrapa prej metali per iPhone 8 plus

Specifikimet e artikullitGjendja e produktit :Artikulli eshte i ri, i papërdorur, i pa hapur dhe i padëmtuar në paketimin e tij origjinal.Produkti qe ju do te blini ne faqen tone eshte i njejte me ate qe ndodhet ne foto.Transporti |Nepermjet Postes Shqiptare brenda..


Pjesa Lcd mbrapa prej metali per iPhone 8 plus

Specifikimet e artikullitGjendja e produktit :Artikulli eshte i ri, i papërdorur, i pa hapur dhe i padëmtuar në paketimin e tij origjinal.Produkti qe ju do te blini ne faqen tone eshte i njejte me ate qe ndodhet ne foto.Transporti |Nepermjet Postes Shqiptare brenda..

500Leke


1,600Leke

Qarku on/off dhe volumi i iPhone 8 plus

Specifikimet e artikullit Gjendja e produktit : Artikulli eshte i ri, i papërdorur, i pa hapur dhe i padëmtuar në paketimin e tij origjinal.Produkti qe ju do te blini ne faqen tone eshte i njejte me ate qe ndodhet ne foto. Transporti |Nepermjet Postes Shqiptar..


Qarku on/off dhe volumi i iPhone 8 plus

Specifikimet e artikullit Gjendja e produktit : Artikulli eshte i ri, i papërdorur, i pa hapur dhe i padëmtuar në paketimin e tij origjinal.Produkti qe ju do te blini ne faqen tone eshte i njejte me ate qe ndodhet ne foto. Transporti |Nepermjet Postes Shqiptar..

1,600Leke


600Leke

Qarku Wifi iPhone 8 plus

Specifikimet e artikullit Gjendja e produktit : Artikulli eshte i ri, i papërdorur, i pa hapur dhe i padëmtuar në paketimin e tij origjinal.Produkti qe ju do te blini ne faqen tone eshte i njejte me ate qe ndodhet ne foto. Transporti |Nepermjet Postes Shqiptar..


Qarku Wifi iPhone 8 plus

Specifikimet e artikullit Gjendja e produktit : Artikulli eshte i ri, i papërdorur, i pa hapur dhe i padëmtuar në paketimin e tij origjinal.Produkti qe ju do te blini ne faqen tone eshte i njejte me ate qe ndodhet ne foto. Transporti |Nepermjet Postes Shqiptar..

600Leke


450Leke

Vida Te Ndryshme Per iPhone 8 plus

Specifikimet e artikullitGjendja e produktit :Artikulli eshte i ri, i papërdorur, i pa hapur dhe i padëmtuar në paketimin e tij origjinal.Produkti qe ju do te blini ne faqen tone eshte i njejte me ate qe ndodhet ne foto.Transporti |Nepermjet Postes Shqiptare brenda..


Vida Te Ndryshme Per iPhone 8 plus

Specifikimet e artikullitGjendja e produktit :Artikulli eshte i ri, i papërdorur, i pa hapur dhe i padëmtuar në paketimin e tij origjinal.Produkti qe ju do te blini ne faqen tone eshte i njejte me ate qe ndodhet ne foto.Transporti |Nepermjet Postes Shqiptare brenda..

450Leke


1,490Leke

Xhami dhe korniza e iphone 8 plus

Specifikimet e artikullitGjendja e produktit :Artikulli eshte i ri, i papërdorur, i pa hapur dhe i padëmtuar në paketimin e tij origjinal.Produkti qe ju do te blini ne faqen tone eshte i njejte me ate qe ndodhet ne foto.Transporti |Nepermjet Postes Shqiptare brenda..


Xhami dhe korniza e iphone 8 plus

Specifikimet e artikullitGjendja e produktit :Artikulli eshte i ri, i papërdorur, i pa hapur dhe i padëmtuar në paketimin e tij origjinal.Produkti qe ju do te blini ne faqen tone eshte i njejte me ate qe ndodhet ne foto.Transporti |Nepermjet Postes Shqiptare brenda..

1,490Leke


200Leke

Xhami i lentes se Kameres per iPhone 8+

Xhami i lentes se Kameres per iPhone 8+Specifikimet e artikullitGjendja e produktit :Artikulli eshte i ri, i papërdorur, i pa hapur dhe i padëmtuar në paketimin e tij origjinal.Produkti qe ju do te blini ne faqen tone eshte i njejte me ate qe ndodhet ne foto.Transporti&..


Xhami i lentes se Kameres per iPhone 8+

Xhami i lentes se Kameres per iPhone 8+Specifikimet e artikullitGjendja e produktit :Artikulli eshte i ri, i papërdorur, i pa hapur dhe i padëmtuar në paketimin e tij origjinal.Produkti qe ju do te blini ne faqen tone eshte i njejte me ate qe ndodhet ne foto.Transporti&..

200Leke


Shiko 1 nga 19 te 19 (1 faqe)