MENU
Shporta

Fshese Dore per Pastrimin e Makines | Fshese me Vakum

Fshese Dore per Pastrimin e Makines | Fshese me Vakum
Fshese Dore per Pastrimin e Makines | Fshese me Vakum
Fshese Dore per Pastrimin e Makines | Fshese me Vakum
Fshese Dore per Pastrimin e Makines | Fshese me Vakum
Fshese Dore per Pastrimin e Makines | Fshese me Vakum
Fshese Dore per Pastrimin e Makines | Fshese me Vakum
Fshese Dore per Pastrimin e Makines | Fshese me Vakum
-32 %
Fshese Dore per Pastrimin e Makines | Fshese me Vakum
Fshese Dore per Pastrimin e Makines | Fshese me Vakum
Fshese Dore per Pastrimin e Makines | Fshese me Vakum
Fshese Dore per Pastrimin e Makines | Fshese me Vakum
Fshese Dore per Pastrimin e Makines | Fshese me Vakum
Fshese Dore per Pastrimin e Makines | Fshese me Vakum
Fshese Dore per Pastrimin e Makines | Fshese me Vakum
Fshese Dore per Pastrimin e Makines | Fshese me Vakum

Fshese Dore per Pastrimin e Makines | Fshese me Vakum


Pershkrimi i Produktit

Emri :  Fshese Dore

Fuqia : 120W

Gjatesia e kabllit : 5 metra

Detaje : 

Fshese dore me korent perdoret per te pastruar cdo grimce qe mund te ndodhet brenda makines tuaj ose ambjenteve te tjera brenda ne shtepi, zyre etj. Realizon pastrimin e cdo grimce me vakum 3700 pa dhe per me teper eshte silencioze.

Material cilesor dhe dizanj unik !


Artikulli eshte i ri, i papërdorur, i pa hapur dhe i padëmtuar në paketimin e tij origjinal.

Produkti qe ju do te blini ne faqen tone eshte i njejte me ate qe ndodhet ne foto. 

Transporti |Nepermjet Postes Private brenda 24-48 h

Pagesa        ||||CASH

Kthimi         |Pa pagese brenda 14 diteve

Siguria     | Blerje e sigurt.

Shkruaj nje pershtypje

Ju lutemi hyr ose regjistrohu per te shkruar nje pershtypje
2,499Leke
3,679Leke
  • Stock: In Stock
  • Model: Fshese me Vakum
  • Weight: 0.00kg

Dergoja nje miku

Ne përdorim cookies dhe teknologji të tjera të ngjashme për të përmirësuar përvojën tuaj të shfletimit dhe funksionalitetin e faqes tonë. Terma dhe kushte.